Добредојде / Willkommen

Добредојдовте на официјалната веб-страница на македонскиот клуб од Франкфурт, Германија. Тука може да се информирате и да сте во тек со сите случувања поврзани со македонската заедница во Франкфурт и пошироко. Се надеваме дека содржините тука, ќе ве направат пољубопитни и позаинтересирани за „Македонските работи“!

Срдечен поздрав,
од управата на Македонија-Франкфурт
(Клуб за културни и спортски настани)