Фудбалски турнир и македонски пикник


Бидете и вие дел на прекрасниот настан организирен од MKSV Makedonija Frankfurt e.V. На 20.05.2018 со почеток во 12 часот со Македонска Скара а за музиката ќе се грижат Стефан Миткоски и Буба Мара Бенд. За децата ќе имаме исто така специално изненадување. Ве очекуваме!