Покана / Einladung

update1-pokana-mksv-a5

Почитувани,

Ве покануваме да ги слушнете најубавите песни, да ги изиграме заедно најубавите ора и со насмевка на лицето и во дружба да го обележиме денот на жената.

Почестете ги Вашите сопруги, сестри, мајки и пријатели – затоа што барем еднаш во годината, тие, а и вие заедно со нив сте го заслужиле тоа.

Ве очекуваме по овој прекрасен повод,
на 28.03.2015 год. во 19 часот.

со групата:
ПИЦИКАТО од Струмица и Верица Русева

локација:
SAALBAU Griesheim
Schwarzerlenweg 57
65933 Frankfurt am Main